BASSES ROMAN: "SÅNGEN FRÅN UNDERJORDEN" (Storpocket) (Förbeställ)

Förbeställ ett signerat exemplar av Basses äventyrsroman "Sången från underjorden"! 

Mer detaljer

200,00 kr inkl.

Mer information

Förbeställ ett signerat exemplar av Basses äventyrsroman "Sången från underjorden"! 

Om du förbeställer kan du hämta ut din produkt vid merchbordet under Meet & Greet:et efter visningen mot uppvisande av köpbevis. Då behöver du inte betala på plats och du löper ingen risk att merchen du vill ha säljer slut.

Baksidestext:

"James Daytons behagliga herrgårdsliv slås i bitar när ett brev anländer till hans hem: ett brev från hans ungdomskärlek, Matilda, som kastar honom ut på ett äventyr och som kommer att föra honom halvvägs över världen – och djupt ner i underjorden.

Matilda säger sig veta vägen till den mytomspunna underjordiska staden Agartha. Tillsammans beger de sig till Tibet på jakt efter den legendariska platsen – men högt uppe bland de vindpinade bergstopparna inser de snart att de inte är de enda som söker efter staden.

Samtidigt hemsöks James i sina drömmar av en ansiktslös kvinna som lockar på honom med en ljudlös sång från underjorden. Vad är det kvinnan vill? Vad döljer sig egentligen i Agarthas hjärta?

Sången från underjorden är en äventyrsroman i samma anda som de stora klassikerna. Med värme och en omistlig kärlek till genren bjuder Sebasthian W. Thörn med läsaren på en fartfylld och spännande resa till en annan värld. Färgstarka personligheter, svindlande miljöer och ett luftskepp styrt av en halvgalen luftkapten – det blir knappast bättre än så här."